juli 01, 2016

Nieuwe theatervoorstelling HARRY PIEKEMA

HarryPiekemaposter lr.jpg
 

Het komende theaterseizoen 2016/2017 staat Harry Piekema met zijn nieuwe voorstelling  ‘Man wil trap op met lampje’ in de Nederlandse theaters. Het is een muzikale, humoristische voorstelling over een man die bekend is, maar zich niet gekend voelt. Piekema gaat hiermee dieper in op het verhaal dat hij afgelopen zomer introduceerde in zijn verrassende Parade voorstelling ‘Onbekend’.
Met de voorstelling  ‘Man wil trap op met lampje’ staat Harry Piekema van eind september tot eind december 2016 in meer dan zestig Nederlandse theaters.


Harry Piekema zingt, vertelt, bedenkt, acteert, ontroert en laat mensen lachen. Dat doet hij al vele jaren in vele theaterproducties. In de commercials die de laatste tien jaar zijn landelijke bekendheid zo groot maakten, deed hij niet anders. In ‘Man wil trap op met lampje’ komen al zijn talenten samen: het eigen liedrepertoire waar het publiek op festival De Parade zo enthousiast over was, de diepgang in de verhalen en de persoonlijke band met het publiek. Gevraagd naar waar MWTOML over gaat, zegt Harry: 'Het zou fijn zijn als het publiek achteraf denkt: als hij iemand anders kan zijn, dan kan ik het misschien ook'.
Piekema koppelt grote vragen aan dagelijkse beslommeringen, slapstick aan muzikaliteit en liederen aan verhalen. Hij wordt op het toneel bijgestaan door gitarist Eric Rutjes.


Harry Piekema, acteur sinds ‘81, werd landelijk bekend dankzij de succesvolle reclamecampagne voor Albert Heijn. In 2015 keerde hij met de Parade-voorstelling ‘Onbekend’ terug naar zijn roots: het muzikale theater. Voorjaar 2016 was hij te zien in de succesvolle marathonvoorstelling ‘Borgen’ van het Noord Nederlands Toneel.
Theatervoorstelling 2016/2017
regie: Wimie Wilhelm
Luister alvast naar: Harry Piekema ‘Onbekend’

Aanvullende up to date info en een volledige speellijst vindt u op www.harrypiekema.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten