oktober 01, 2013

Nieuwe CD Kinderen voor Kinderen 'Klaar voor de Start'
Op 27 september komt ‘Klaar voor de Start’, het nieuwe album van Kinderen voor Kinderen uit met 12 nieuwe, vrolijke, mooie, ontroerende liedjes. De CD-titel sluit, net als vorig jaar, aan bij het thema van de Kinderboekenweek van CPNB (2 t/m 13 oktober).
‘Klaar voor de Start’ is het 34e album van Kinderen voor Kinderen; na het overweldigende succes van voorganger ‘Hallo Wereld’ in 2012, met een nummer 1-notering en meer dan 50.000 stuks verkocht, zijn de verwachtingen hoog gespannen!

Klaar voor de Start single en clip
‘Klaar voor de Start’ is ook de titelsong van de CD; het nummer is geschreven door de bekende kinderboekenschrijver Paul van Loon (Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus, Foeksia de Miniheks) en muziekproducer Tjeerd P. Oosterhuis. De single is op 30 augustus jl. verschenen; bekijk hier de videoclip. Schrijver Paul van Loon en de sporters Femke Heemskerk, Tycho en Vincent Muda en Marlou van Rhijn spelen een bijzondere én sportieve rol!
Bekende namen voor CD34
Het nieuwe album heeft verrassende bijdragen van Jandino Asporaat (‘Wie liet ‘m’), Leonie Meijer (‘Moet ik dan altijd een winnaar zijn’), Leona Philippo (‘ Hanenkam’) en Sabrina Starke (‘Roze gitaar’). Ook het succesvolle lied van de Koningsspelen 2013 ‘Bewegen is gezond’ (inmiddels al 1,5 miljoen keer bekeken op Youtube!) staat op de ze CD. Tjeerd P. Oosterhuis heeft alle tracks van de CD geproduceerd en gearrangeerd; koordirigent is Jorge Verkroost en de choreografie is in handen van Lucia Marthas.  

Kinderen voor Kinderen Live in Concert
Op 25 & 26 oktober geeft het Kinderen voor Kinderen Koor live concerten in Vredenburg Utrecht met tv-opnamen (uitzending op 9 november bij Zapp). Een show waarbij iedereen volop kan mee-zingen en -swingen! Alle 12 nieuwe liedjes worden gezongen en er zijn gastoptreden van B-Brave en Monsif. De presentatie is in handen van Dolores Leeuwin en Lex Uiting.

Meer informatie over ‘Klaar voor de Start’ en
‘Kinderen voor Kinderen Live in Concert’ is teGeen opmerkingen:

Een reactie posten