oktober 01, 2013

LA BOMBA! Muzikaal cabaret met een knal door SUZANNE MATEYSENDe nieuwe theatershow van zangeres caberatiere Suzanne Mateysen heet LaBomba! en gaat op 15 november in premiere in het Oude Raadhuis in Hoofddorp.

Suzanne Mateysen studeerde Theaterwetenschap aan de UvA en Theateropleiding Selma Susanna. Ze liep stage bij Sanne Wallis de Vries en zong in de backings bij LaPat.
In 2010 stond ze met een compilatie van haar eerste theatershow ‘deFORmE’ in de halve finale van het Leids Cabaret Festival en in datzelfde jaar werd ze benoemd tot Parool Lentetalent. ‘Een eigenzinnige theaterpersoonlijkheid met oorspronkelijke teksten, een dijk van een stem, een verteltalent met een enorme dosis zelfspot!’ (Parool).
Suzanne zingt iedere  week op Radio 1 haar zelfgeschreven Vrijdagmiddag Live Google-lied.  

LaBomba! - Muzikaal cabaret met een knal.
In haar eerste muzikale programma deFORmE baande Suzanne Mateysen zich als 'dolende dertiger' een weg door de vertwijfeling. In LaBomba! is ze de keuzestress voorbij, hoera!
Terwijl ze haar leven probeert op te schonen, begint ze te peinzen.
Hoe kan het dat haar 'to-do' lijst alleen maar langer wordt? Waarom droomt ze steeds
vaker dat ze te laat komt? Hoe lang kan een mens zich nog concenteren? Wacht even. Wat was de vraag ook alweer? #durftevragen. Op de achtergrond sijpelt het wereldnieuws haarscherp binnen op haar nieuwe flatscreen. Misschien klapt de hele boel wel uit elkaar...

La Bomba! is een explosieve muzikale cocktail barstensvol vocaal vuurwerk, dampende grooves en knarsende overpeinzingen.
Suzanne Mateysen brandt los!

Tekst & spel:  Suzanne Mateysen
Tekst & regie: Victor Mentink
Muziek: Alain Eskinasi
Met dank aan: Stichting Vrienden van Vijverberg

27 t/m 29 september - Amstelveen, Huiskamer Festival
25 oktober -  Rijswijk, Rijswijkse Schouwburg
15 november - Hoofddorp, Oude Raadhuis PREMIERE

Voor een actuele lijst met speeldata check www.suzannemateysen.nl
Luister alvast naar  ‘Heerhugowaard’ Live@Paradiso

Geen opmerkingen:

Een reactie posten