augustus 27, 2013

ROB MOSTERT HAMMOND GROUP op UITMARKT AMSTERDAM 2013
Vooruitlopend op ‘Go Big Or Go Home’, het programma waarmee de Rob Mostert Hammond Group komend seizoen in de Nederlandse clubs en theaters staat,  speelt de band rond Hammondvirtuoos Rob Mostert op 31 augustus een swingend voorproefje in de Koorzaal van het Amsterdamse Concertgebouw (aanvang 16.30).De korte maar ongetwijfeld krachtige set wordt opgenomen door de NTR en uitgezonden in de Radio6 Uitmarkt Special (31/8 en 1/9 tussen 20.00 en 01.00).

Hammondspeler Rob Mostert noemde zijn nieuwe album en nu ook zijn tweede theater show,  geheel terecht ‘Go Big Or Go Home!
Onder het motto 'A bigger band, a bigger sound!' versterkte hij zijn traditionele hammond trio + zang met een groovy blazerssectie. Het resultaat is een swingde mix van soul/jazz en sexy funk in de Memphis Soul traditie van King Curtis, Billy Preston en Booker T & the MG's.

Met zijn virtuose solo’s en weergaloos voetenwerk op de machtige Hammond blijft Rob Mostert respect afdwingen. Daarnaast is weer een speciale rol weggelegd voor zangeres Charlotte Coppola. Samen met bandleden van het eerste uur Tom Klein (gitaar) en Chris ‘Buckshot’ Strik (drums) en de strakke blazerspartijen van Efraim Trujillo (sax), Michael Rðrby (trombone) en Michael Simon (trompet) maakt de Rob Mostert Hammond Group de titel Go Big Or Go Home meer dan waar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten