maart 03, 2012



JODYMOON - 
VOOR-PREMIERE NIEUW ALBUM IN HEERLEN

Het Maastrichtse singer-songwriter duo JODYMOON komt op zaterdag 3 maart a.s. naar Heerlen voor een concert in het Parkstad Limburg Theater.
Naast het bestaande repertoire krijgen de fans in Heerlen al een eerste primeur van het nieuwe Jodymoon album ‘The Life You Never Planned On’ dat eind april officieel in de winkels zal liggen.

Zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets weten moeiteloos een evenwicht te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance met de nadruk op authenticiteit. Zowel live als op de plaat zorgen strijkers voor een spannende combinatie tussen singer-songwriter, folk, pop, klassiek en roots.

Jodymoon voelt aan als een kamerorkest,  met een kleine bezetting maar zeer rijk in haar sound. Johan schuift moeiteloos van gitaar naar dobro via percussie naar piano. Viool en cello leggen een breed tapijt onder de composities, en de krachtige stem van Digna is dynamisch, gedragen en zit boordevol soul. Voor de luisteraar ontstaat het weldadige gevoel in Jodymoon's warmte ondergedompeld te worden.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf afgelopen jaar een reeks concerten in Canada en heeft als voorprogramma gespeeld voor o.a. Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony & the Johnsons, Joan As Police Woman).
 
Jodymoon Live:
Digna Janssen: zang, piano
Johan Smeets: gitaar, dobro, banjo, percussie, zang
Marie-José Didderen: cello
Wim Spaepen: viool

Speellijst:
3-3 Heerlen, Parkstad Limburg Theater
16-3 Landgraaf, Theater Landgraaf (met Martin Simek)
17-3 Papendrecht, Theater De Willem
23-3 Roermond, CK Theater
26-4 Naaldwijk, Theater De Naald (album presentatie)
27-4 Weert, Munt Theater
28-4 Heerhugowaard, Theater Cool
13-5 Heerenveen, Posthuis Theater
27-5 Aduarderzijl, ‘t Waarhuis

New Album “The Life You Never Planned On” - release April 26.
Eerste single ‘Money in Our Pockets’

www.jodymoon.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten