maart 31, 2015

MAARTEN HEIJMANS ZINGT RAMSES SHAFFY - EXTRA SHOW IN THEATER CARRE
Op zondag 8 november speelt zanger/acteur Maarten Heijmans met zijn show ‘Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy’ een extra concert in Koninklijk Theater Carre in Amsterdam. Het concert is gepland in aanvulling op de meer dan succesvolle tour die Maarten Heijmans & band op 15 maart afsloten in een uitverkocht Paradiso.

Maarten Heijmans is de jonge acteur die vorig jaar een Gouden Kalf ontving voor zijn overtuigende vertolking van de titelrol in de gelauwerde TV serie Ramses.
Na de opnames blijkt Heijmans het Shaffy repertoire moeilijk te kunnen loslaten en hij besluit een aantal nummers van nieuwe, eigen arrangementen te voorzien. Samen met een club jonge maar bijzonder getalenteerde muzikanten (onder meer Tessa Douwstra en Viktor van Woudenberg van Orlando) komt de voorstelling ‘Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy’ tot stand. Op het podium een 8-man sterke productie bestaande uit gitaren, drums/percussie, bass, toetsen, hoorn, trompet en trombone.


De vijf shows die in eerste instantie voor ‘Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy’ in de grote clubzalen van Nederland stonden geboekt kregen stuk voor stuk lovende reacties van het publiek en de criciti.
“Muzikaal van een verrassend hoog niveau en subliem gearrangeerd”,  (Dagblad vh Noorden)
“Mooi en vernieuwend”,  (NRC, 4-sterren).
“Denderende bas maakt Shaffy tijdlozer” (NRC).
Op veler verzoek is er een extra concert aan de reeks toegevoegd en komt Maarten Heijmans met zijn 8-koppige band op zondag 8 november naar Koninklijk Theater Carre in Amsterdam.Geen opmerkingen:

Een reactie posten