juni 02, 2013

Rob Mostert Hammond Group - Go Big Or Go Home LIVE in NSJ Club

Op dinsdag 25 juni speelt de Rob Mostert Hammond Group Go Big or Go Home live in de North Sea Jazz Club in Amsterdam!

Met zijn swingende band speelt Hammondspeler Rob Mostert die avond voor het eerst het repertoire van zijn nieuwe album 'Go Big Or Go Home'. Het nieuwe album wordt gedistribueerd door het jonge Nederlandse soul/jazz label Harlem Recordings en is vanaf 7 juni te bestellen op iTunes en Bol.com


Op Go Big Or Go Home combineert Rob Mostert traditionele Hammond jazz met een opwindende mix van soul en funk. Het album bevat naast een aantal sterke nieuwe composities, waaronder een indrukwekkende soul-ballad, twee verrassende covers.

Naast Rob Mostert op zijn trouwe Hammond B3 bestaat de band uit
bandleden van het eerste uur Tom Klein (gitaar) en Chris ‘Buckshot’ Strik (drums). De nieuwe (internationale) blazersectie wordt gevormd door Efraim Trujillo (sax), Michael Rorby (trombone) en Michael Simon (trompet). Een speciale rol is weer weggelegd voor zangeres Charlotte Coppola.

Voor het ultieme Go Big Or Go Home gevoel krijgt de 7-persoons band in de North Sea Jazz Club versterking van 2 backing vocals van formaat: Ingrid Simons en Debora Schreurder.

Op dinsdag 25 juni speelt de Rob Mostert Hammond Group ‘Go Big Or Go Home’ live in de North Sea Jazz Club in Amsterdam. Aanvang 21.00, bestel hier je kaarten.

Verder zal de band deze zomer veelvuldig te zien zijn op festivals. Voor een volledige speellijst en verdere info check www.robmostert.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten