maart 16, 2013

ROB MOSTERT HAMMOND GROUP
GO BIG OR GO HOME
nieuwe single, nieuw album


Luister hier naar Go Big Or Go Home

Het nieuwe album van de ROB MOSTERT HAMMOND GROUP heet ‘GO BIG OR GO HOME’ en komt uit op 17 mei.  Voorafgaand aan het album is de gelijknamige single vanaf 25 maart beschikbaar op iTunes.

Na ‘Finger lickin Good’ is de door Rob Mostert samen met Charlotte Coppola geschreven single track ‘Go Big Or Go Home’ opnieuw een voorproefje van het nieuwe, tweede studio album.

Met het album ‘Go Big Or Go Home’ voegt Hammond-speler Rob Mostert, die zijn eerste album opnam met Blue Note legende Rudy Van Gelder, de daad bij het woord.
Aan het originele Hammond trio + zangeres, werd een groovy blazers sectie toegevoegd en met deze vernieuwde ‘supersized’ Rob Mostert Hammond Group, een serie ijzersterke eigen composities en producer Kees Koek is Rob de studio ingedoken.

Het resultaat is de titel ‘Go Big or Go Home’ meer dan waardig. De nu 7-koppige Rob Mostert Hammond Group combineert de traditionele jazz roots met een opwindende mix van soul en sexy funk. Met zijn virtuose solo’s en weergaloos voetenwerk op de indrukwekkende Hammond blijft Rob Mostert respect afdwingen. Samen met bandleden van het eerste uur Tom Klein (gitaar), Chris ‘Buckshot’ Strik (drums) en Charlotte Coppola (zang) en de strakke blazerspartijen van Efraim Trujillo (sax), Michael Rorby (trombone) en Michael Simon (trompet) is het plaatje compleet en is de Rob Mostert Hammond Group klaar voor 2013.

De band zal deze zomer veelvuldig te zien zijn op festivals. Op zaterdag 23 maart staan ze geprogrammeerd als swingend slot van het Goois Jazz Festival 2013 (00.15, Spant Bussum).

Een volledige speellijst vind je op www.robmostert.com
Luister hier naar Go Big Or Go Home

Geen opmerkingen:

Een reactie posten