maart 05, 2016

NATURALLY 7

AMERIKAANSE ZANGSENSATIE BRENGT ‘VOCAL PLAY’ NAAR NEDERLAND


De Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 komt terug naar Nederland. Van 27 februari t/m 20 maart touren ze langs theaters door het hele land met hun indrukwekkende vocal play show. Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 produceren met hun stem het geluid van alle mogelijke muziekinstrumenten en klinken zodoende als een volwaardige band met een fenomenale live act. In hun afwisselende show komen in een mix van R&B, pop, soul en beatboxing, niet alleen grote wereldhits maar ook eigen composities langs.
Luister hier alvast naar een voorproefje Naturally 7 ‘Fix You’

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella act en in de overweging hoe zich het best te presenteren bedacht Roger Thomas het concept Vocal Play. Een uniek genre was geboren.

De groep heeft inmiddels voor miljoenen mensen opgetreden, was te gast bij onder meer Ellen de Generes en Jay Leno, ontmoette Prins Charles in de legendarische Royal Variety Show  en oogstte wereldwijd staande ovaties als special guest in het voorprogramma van Michael Buble en Coldplay. Na de succesvolle Nederlandse tournee in 2013/2014 komen ze nu terug voor een serie van 16 shows.

Naturally 7 bestaat uit Roger Thomas (muzikaal regisseur, arrangeur, eerste bariton, rap), Warren Thomas (percussie, gitaar, klarinet, derde tenor), Rod Eldridge (eerste tenor, DJ, trompet) Ricky Cort (vierde tenor, gitaar), Dwight Stewart (tweede bariton, zang, trompet), Garfield Buckley (tweede tenor, harmonica) en Kelvin Mitchell (bas).

“Onovertroffen stemkunst in een show van wereldformaat” (House of reviews).

On Tour 2016 -  27 februari t/m 20 maart 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten