mei 21, 2012

Wende op Museum Podium Speelklok


WENDE op Museum Podium Speelklok 
Intiem optreden waarin Wende een tipje van de sluier van haar nieuwe avontuur oplicht
Utrecht, 21 mei 2012 Op donderdag 24 mei 2012 speelt WENDE een eenmalige voorstelling op Museum Podium Speelklok. Het optreden vindt plaats tijdens Nieuwe Maan. Het eerste kwartier van de maan staat symbool voor een nieuw begin. Op dit moment is WENDE ondergronds aan het schrijven aan nieuw materiaal voor haar volgende plaat. Terwijl de maan langzaam verschijnt, komt WENDE even bovengronds voor het unieke optreden op Museum Podium Speelklok. Daarna zal ze weer verdwijnen om verder te schrijven om uiteindelijk tot een nieuwe wending te komen.
Onder het motto ‘Daring Crossovers’ dompelt WENDE je op Museum Podium Speelklok al zingend onder in een speciaal voor deze voorstelling geschreven nachtelijk verhaal, waarin ze een tipje van de sluier van haar nieuwe avonturen oplicht. Ze zal naast de liedjes van ‘No. 9’ ook een aantal onaangeklede versies van de liedjes van haar nieuwe – nog niet opgenomen – album ten gehore brengen. Ze begeleidt zichzelf op de piano, of wordt begeleid door Maarten van Damme (gitaar) en de zelfspelende instrumenten uit de collectie van Museum Speelklok. 
Tijdens het optreden op Museum Podium Speelklok bespeelt WENDE onder andere de Maan, een prachtig spelende Franse automaat uit 1890. Naast de Maan worden ook andere nachtelijke zelfspelende instrumenten uit de collectie van Museum Speelklok bespeeld. 
Wat: WENDE bespeelt de maan
Waar: Museum Podium Speelklok (Steenweg 6, Utrecht)
Wanneer:         donderdag 24 mei 2012zaal open 20,30, aanvang rond 21.00 uur, zon onder 21.41 uur
Kaarten: uitverkocht 
Meer informatie: www.museumspeelklok.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten